Welkom!


Ik ben Lotte en ik werk  nu 7 jaar als fotograaf en videograaf. Wat begon als een baantje naast mijn studie is in de jaren daarna veranderd in een fulltime baan. In deze jaren heb ik veel verschillende soorten video's en foto's gemaakt. Waar ik het meeste energie van krijg is het werken met mensen en het vastleggen van hun bijzondere momenten. Daarom ben ik de afgelopen 3 jaar mij gaan focussen op bruiloften, branding en portretten.


De leukste uitdaging vind ik het om mensen die niet graag voor de camera staan op hun gemak te stellen, zodat ze op de foto staan zoals ze echt zijn. Mijn geheime wapen? Volgens klanten zorgt mijn persoonlijke benadering en enthousiasme voor een vertrouwde sfeer, dus daar ga ik dan maar van uit ;) 


Dat jij je op je gemak voelt voor de camera is voor mij belangrijk. Hierdoor krijgen we de authentieke beelden waar je nog jaren naar terugkijkt. Voor aanvang van de shoot plannen we dan ook altijd een kennismakingsgesprek zodat jij je comfortabel voelt op de dag zelf.

 

Als ik geen foto’s of video’s aan het maken ben, kun je mij vinden op het volleybalveld of op het water met een kite in de hand. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en nieuwe culturen en gebruiken te ontdekken. Mijn camera gaat dan natuurlijk altijd mee. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een hoge kwaliteit print voor aan de muur, bekijk dan vooral de travel pagina!


Wil je graag meer weten over wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier. Ik kijk er naar uit om kennis te maken!